my new boots!

Arvatkaapa mitä? Mä selvisin kunnialla! No okei…saatoin ehkä ostaa sekä kengät että laukun, mutta ne on kummatkin tooosi käytännöllisiä ja upeita. Ei yhtään paljetteja tai huimia korkoja, lupaan. Olen siis jälleen järkevä/tylsä minä.

13 cm korkojen sijaan mukaan lähti kun lähtikin vihdoin uudet saappaat! DinsKon keinonahkaiset, tarpeeksi jykevällä 6cm korolla varustetut bootsit hurmasivat minut täsysin. Ne on juuri täydelliset sopimaan yhteen melkeinpä kaiken kanssa, mitä vaatekaapissani asustaa!

Työpöytä11

Uuden omistajan ylpeys ja rakkaus on suurta, mitä mieltä te olette? :-)

ps. mulla on tänään pitkästä aikaa omasta mielestä superkivat vaatteet päällä, mutta kuvaaja on töissä! HÖH! saa nähdä alennunko ottamaan kuvia itselaukaisimella, vaikka inhoankin sitä kovasti :-D