Moi je joue/Moi je joue à joue contre joue/Je veux jouer à joue contre vous/Mais vous, le voulez-vous?

Apuaaa! Kokosin jo eilisen puolella kollaasin kaikista kuolattavista pikku laukuista ja huimista koroista, joita mun jostain ihmeen syystä alkoi tehdä kamalasti mieli, heti kun esimerkiksi korkokengillä käveleminen tuntuu täysin mahdottomalta ajatukselta liukkailla kaduilla. Eniten mua ehkä pelottaa se, että me lähdetään J:n töiden jälkeen kohti ideaparkkia pariskunta A&A:n kanssa. Pelkona on tietysti se, että mä menen hamstraamaan kassit täyteen kaikkea ihanaa, jolla ei kuitenkaan ole mitään käyttöä. Voi buhuu :-(
Työpöytä10

Kirkkaan pinkit ja smaragdin vihreät satiinikengät, niittiballerinat ja lila mokkaclutch H&M/ ylisuurilla niiteillä koristeltu mahtava clutch Gina Tricot/ Mustat nyörikengät sekä huimilla koroilla varustetut siniset ja nudet korkkarit Nelly/ Kolme aivan upeaa clutchia sekä nilkkurit Asos

Miltä näytti teidän mielestä kollaasin upeudet?

Nyt mun tarvitsee meikkaamisen isäksi mennä harjoittamaan jonkun asteisia meditaatioharjoituksia, jotta 13 sentin korkojen sijaan kotiuttaisin talvella hieman käytännöllisemmät OTK-saappaat ja kasan neuleita.

ps. lähettäkää vähän tahdon voimaa tänne päin ;-)