MISCHA-B

Eilen tuli juhlittua syntymäpäiviä vähän erilaiseen tapaan kuin viikonloppuna. Juhlimiskeino oli ehkä jopa parempi, sillä siitä ei seurannut maailmaa mullistavaa päänsärkyä vaan ainoastaan pieni sokeriähky. Sukulaisia lappasi ovesta sisään toista kymmentä ja me oltiin ahdettu äidin kanssa pöytä täyteen herkkuja.

Tänänen vapaapäivä koulusta (kävin tosin aamusta suorittamassa autokoulun teoriaosuuden) on siis hyvä viettää esimerkiksi näin:

Image and video hosting by TinyPic

1. Normaali ruoka on yliarvostettua kun tarjolla on lohivoileipäkakkua ja suklaata. Hyvänä seurana nautiskelulle toimi vanha Cosmopolitan, jonka kannessa Mischa Barton söpöilee musta kovin kivasti.
ps. arvatkaa söinkö jälkiruuan ensin? ;-)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

2-3. Arvatkaa tykkäänkö siitä että mun enon naisystävä on kampaaja, ja se kiikuttaa mulle lahjaksi aina tälläisiä ihanuuksia? Tykkään! Tällä kertaa paketista löytyi Bonacuren hiusnaamio, hiuksiin jätettävä hoitosuihke ja shampoo, jotka kaikki ovat erityisen väriä suojaavia sekä luonnonharjaksinen harja!

Ja nyt se kaikista paras vaihtoehto taitaa olla päiväunet, alkaa tuntua että flunssa vie taas, joten pusi ja moi!