Home sweet home!

Olitte kovin kiinnostuneita näkemään kuvia mun pikku uudistuksen saaneesta huoneesta, ja vaikka se on vielä vähän kesken, päätin olla ihana ja jakaa muutaman kuvan teidän malttamattomien kanssa :-)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Tuo toinen (ja se vanhempi) hylly näyttää tällä hetkellä erittäin tylsältä/tyhjältä, mutta siihen on tulossa muutos, sillä olen ostamassa sen päälle uutta televisiota. Hakusessa on joku suhteellisen halpa, pieni ja valkoinen :-) Lisäksi olen tässä muutaman päivän yrittänyt kuumeisesti löytää aivan tavallistä pientä valkoista jakkaraa, joka toimisi sekä meikkituolina (tuon hyllykön päällä olevan pielin edessä siis) että siinä samalla yöpöytänä.

Jo huoneessa olevaa uutta on mm. muutama uusi valkoinen säilytyslaatikko (tarkemmin ottaen nuo neljä pientä, uusi viltti/päiväpeitto, hyllyn reunalla kiikkuva herätyskello, kynttilöitä sekä sitten tuo hyllykkö! Tavarat alkaa vähän taas etsimään paikkojansa, otetaan uusinta esittely vaikka sitten kun ne ovat jo asettuneet kodiksi :-)

Mitäs tykkäsitte?

ps. pilkatkaa kuvanlaadusta sitten kameranasetuksia ja tinypiciä, minulla ei ollut osuuttani asiaan……;-)