help me my dears!

Mä olen täällä jo aiemminkin muistaakseni vikissyt siitä, että mä olen kipeästi uuden hajuveden tarpeessa. Se näkyy ehkä parhaiten siinä, etten juurikaan ole käyttänyt hajuvesiä viimeiseen puoleen vuoteen, sillä mikään vanhoista tuoksuista ei enää yksinkertaisesti miellytä.

Nyt on kuitenkin käynyt niin onnellisesti, että J lupasi kustantaa mulle haluamani hajuveden synttärilahjaksi, ja mä saan kaiken lisäksi vielä itse nuuhkuttaa haluamani! Nyt on siis enää yksi ongelma: minkä hajuveden mä haluan?

Image and video hosting by TinyPic

Ajattelin jos te tuoksunenienne kanssa voisitte auttaa minua, ja kertoa tuoksuja, jotka teidän mielestänne sopisi minulle! :-) Itse pidän kaikista suhteellisen makeista, vähän jopa voimakkaista tuoksuista, jotka ovat kuitenkin nuorekkaita. Mutta koska mä en halua kangistua kaavoihin, niin saatte ehdotella mulle mitä tahansa!

Eli kertokaa omat lempparinne, sekä sellaiset, joilta voisitte kuvitella minun tuoksuvan :-)

Kiitos ja pusi, mä menen nyt peiton alle!

niin ja ps. osaako joku sanoa myydäänko Juicy Couturen hajuvesiä suomessa? Ne näyttävät niin herkullisilta että tekisi mieli mennä nuuhkuttelemaan