hei hyvä haltiakeiju, mulla olisi muutama pikku toive…

Mulla on tapana olla aina ”vähän” aikaisessa kaikkien kivojen juttujen kanssa, ja niin mä olen taas tälläkin kertaa. Mun 18-vuotissynttäreihin on vielä aikaa pari viikkoa, mutta mä nyt jo kaavailen mitä kaikkea ihanaa musta olisi kiva saada synttärilahjaksi :-D Hihi, nyt kun vielä yleensäkin kehtaa lahjoja pyytää!

Desktop

Toivelistalla on siis erityisesti:
– uusia kirjoja, kaikki vanhat on tullut luettua, tylsääääää!
– kaikkea ihanaa lämmintä ja pehmoista talven varalle. Mä mm. näin eilen yhdet tooosi ihanat Hello Kitty pyjamapöksyt!
– kaikkea superhimottavaa asokselta. Musta vähän tuntuu että toi J:kin on lämpiämässä synttäri-asos-tilaukselle, jes! (Lähinnä varmaan siksi ettei sen sitten tarvitsisi itse keksiä mitä ostaa ;-))

+ tietenkin kaikkea muuta pientä kivaa. Musta on aina erityisen mukavaa saada esim. meikkejä, hihiiiii!

Toivottavasti mun haltaikeijut kuuli nyt mun toiveet niin voin mennä levollisin mielin sohvalle pötkötteleen J:n kainaloon!