GOTH GIRLS GO TO GIVENCHY/ GOTH GIRLS GO TO GIVENCHY/ GOTH GIRLS GO TO GIVENCHY/ GOTH GIRLS GO TO GIVENCHY/ GOTH GIRLS GO TO Givenchy

Voi ei, tiedättekö sen tunteen kun löytää jotain niin täydellistä, että hyvä kun ei sydän pysähdy? Mä löysin tänään ruotsalaisen nettikaupan (jonka olemassa olosta en ennen edes tiennyt, oonko ainut?) jonka mallisto on…noh, täydellinen ainakin minun silmääni! Jos nyt kysyttäisiin missä kaupassa tahtoisin shoppailla koko loppuelämäni ajan, niin vastaus tulee ehdottomasti tässä!

Kuvakaappaukset
Desktop1

Desktop2

Mun ehdottomia lemppareita on nuo kolme vierekkäin roikkuvaa neuletta, joiden alahelma on purkautunut (voiko olla jotain täydellisempiä?), korut sekä toi mahtava tapa jolla tota denim kangasta on käsitelty. Vaatteiden upeiden leikkausten ja ideoiden lisäksi jumaloin tuota yleistä värimaailmaa. En tähän hätään keksi mitään täydellisemmin mun makua kuvaavampaa :-)

Olenko ainut, kelle nettikauppa oli ennestään ihan vieras? Niin ja mikä kiinnostavinta, onko joku joskus tilannut, ja miten sitten sujui tilauksen tekeminen/maksaminen/tuleminen? Mua meinaan ihan pikkasen syyhyttää tilauksen tekeminen….

ps. ehkä kaikki maanantait ei olekkaan kamalia yleisistä tukka-naama-vaatekriiseistä huolimatta. Ei mikään päivä voi olla niin kovin paha, jos sattuu löytämään itselleen jonkun näin suuren inspiraation lähteen! :-)