Addicted to you!

Arvatkaa kuka on päässyt jälleen pois peiton alta ihmisten maailmaan? Alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään tämä jo toista viikkoa riivaava flunssa, joka päättä säännöllisin väliajoin kaataa mut sängyn pohjalle ainakin vuorokaudeksi. Eilinenkin meni taas jälleen peiton alla houraillen, taisin viettää sängyssä reippaasti yli 24h :-D

Tänään oli pakko taas raahautua kouluun tekemään koetta, ja näin hirviömäisen kipeältä onnistuin näyttämään:

Image and video hosting by TinyPic

hame, laukku ja hainhammaskoru H&M/ circle-huivi Gina Tricot/ bootsit DinsKo/ neule äidin vanha
(kaikki tässäkin näkyneet asusteet ovat tuntuneet kasvaneen mun ihooni kiinni, vieroitushoitoa kiitos!)

Pitkästä aikaa asukuvia, sattui sellainen mäihä että J:llä oli päivä vapaata, joten ehdittiin ottamaan kuvia mun koulun jälkeen eli kello kahdelta. Neljältä, milloin J yleensä pääsee on jo niin pilkkopimeää, että kuvat jää vain haaveiksi :-D Ehkä tuo synkkyys tosta kohta katoaa!

ps. mun pitäisi mennä lukemaan äidinkieltä, mutta olen juuttunut ebayn ihmeelliseen maailmaan. En taida edes yrittää harjoitella sen käyttöä, etten jää koukkuun :-D