New hoodie!

Kävin tänään ihan vain huvikseni tsekkailemassa pitkästä aikaa Seppälän tarjontaa, ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanaa! Kaikista eniten taisin rakastua maailman kauneimpaan hameeseen (se oli smaragdin vihreä, mustalla vyötärönauhalla, ja siinä oli takana hopeinen vetskari, aaaah!), mutta se pussitti kummallisesti mun päällä, nyyyyh!

Lohdutukseksi nappasin mukaani kuitenkin ihanan hiukan pallomaisen harmee maleeratun pitkähihaisen, mustan pipon , joka näkyy kuvassakin, tosin ei meinaa erottua hiuksista, uutta söpöä kynsilakkaa, joita mulla on muutenkin niin vähän ja ihan super siistin huppari(meko)n!

Image and video hosting by TinyPic

(Hiusten alla miehustassa on vielä suhteellisen pitkälle jatkuva hopeisten painonappien rivi. Samanlaisia nappeja kuin nuo lantiolla olevien taskujen päällä keikkuvat :-) )

J harvoin kehuu mitenkään ylimalkaisesti mun vaatteita (johtuen siitä että ne on niin kamalia? :-DDDD) mutta kuvia ottaessaan se jopa sanoi tätä ”siistiksi” ja harmitteli kuinka ”Mäkin haluun tollasen!” , joten kaipa tää sitten on ihan hyväksyttävän hieno, jopa miesten mielestä :-D

Miltä mun hupparilöytö sitten näyttää TEIDÄN mielestä?

ps. teksti kusee jossain kohti ihan omituisesti: kirjaimet mennyt päällekkäin, kirjain toistunut kaksi kertaa yms. Yrittäkää olla välittämättä, mä en tiedä mistä se johtuu :-(