I’m your biggest fan. I’ll follow you until you love me.

20091003_11
20091001_10
20091001_2

Moikka, mä olen ollut hiljaksiin, koska mä olen lähi päivinä lähinnä:
Lakkaillut kynsiä, ostanut irtoripsiä, syönyt lohileipää kahvilassa, nähnyt kavereita, ostanut kynsilakkoja, syönyt salaattia, lukenut kirjaa, nähnyt juhoa, tehnyt kokeita, nähnyt kavereita, ostanut lisää meikkejä, räplännyt uutta kännykkää, ollut töissä, ostanut sukkahousuja, juoruillut kavereiden kanssa, kihissyt raivosta, ostanut alusvaatteita, syönyt fetasalaattia, potenut vaatekriisiä…..niin ja syönyt kakkua.

20091003_24
20091003_26

Ja tänään mä olen:
Ollut töissä, syönyt sämpylöitä, mennyt kauppoihin, ostanut meikkejä, syönyt banaania, ostanut ensimmäisen musta nmekon alerekistä, tehnyt spagettia, halaillut juhoa, käyttänyt uusia meikkejä, itkenyt maailman suurinta finniä, käynyt pitkässä suihkussa, juonut hyvää mansikka siideriä, tehnyt tuhat kasvonaamiota, naureskellut hassuja kynsilakkojani……niin ja ollut onnellinen.

Nyt tapahtuu seuraavaa:
pötkötän sängyssä pyjamassa kannettavan kanssa, siemailen juotavia, luen tuhatta uutta blogimerkintää, naureskelen jamille, yritän ryhdistäytyä ja pukea ja mennä kaverin 18-vuotisTYTTÖsynttäreille, Hihii, tyttösynttäreille.

Ei tässä siis sen kummempia, mitäs te ootte tehnyt? :-)