I’m sorry!

Tuhannet miljoonat anteeksi pyynnöt siitä, että musta ei ole kuulunut sitten torstain! Mulla oli todellakin suunnitelmissa että postailen tasaisesti pikku syyslomareissunkin ajan, mutta kappas mun kone meni rikki reissun päällä. Pääsin ainoastaan lukemaan puolet jätetyistä kommenteista, ja sekin jäi puolitiehen :-( Kone on edelleen raatona, mutta pääsin onneksi käyttämään J:n konetta, jeeee!

Mä en oikein tiedä mistä aloittaisin, kun on muutamat asukerratkin kuvattuna kameralle, mutta annan tulla sitten vaikka näin ensimmäiseki yksi matka-asun yksityiskohta!
Image and video hosting by TinyPic
Ihana GT:n neule, jonka ostin jo joskus kuukausi(a?) sitten, mutta en ole saanut sitä liiemmin päälleni enkä kameran eteen. Tortaina puin sen ylleni keskisinisten farkkulegginsien ja mustien nahkasaappaiden ja laukun kanssa. Helppoa ja yksinkertaista.

Mikä on teidän tuomio olkapäitä koristavista pyörylöistä? :-)
Nyt meen vihdoin nukkumaan, en sentään omaani, se olisi turhan täydellistä, pusi ja öitä kaikille<3 ps. minilomasta päälimmäisenä mieleen jäi:
hauskat ajomatkat, take away kaakao, kylmä tuuli, kolme ja puoli tuntinen ooppera, jossa oltiin kutsuvieraina, J:n isoäitien tekemät ruuat, kaupoissa kiertely, kylmän väreitä (hyviä sellaisia) aiheuttanut Kunniattomat paskiaiset-leffa, finnkinon popkornit, twilight kakkosen ostaminen (en jaksanut enää rääkätä itseäni, oli suunnitelmissa lukea se vasta leffan katsomisen jälkeen) ja sen lukeminen yhden yön aikana, Up-kohti korkeuksia, nukkuminen kovalla vuodesohvalla, vesisade, kannettavan kohtalolle itkeminen, epävireessä radion mukana laulaminen, talvitakin epätoivoinen metsästys ja navigaattorin kanssa sohlaaminen. Kuulostaa siis kovin tavalliselta…ja mukavalta :-)