I’m so fucking tired!

Sattu olemaan päällä vaihteeksi niin paljon sellaista, jota en ole teille täällä esitellyt, että ne oli pakko kuvata, vaikkakin sitten surkeassa keinovalossa! Mä, kuvaaja ja auringon valo kun ei näin talvisaikaan kamalasti viihdytä yhdessä samaan aikaan :-)

Huonolaatuisista kuvista huolimatta esittelyssä olisi tällä kertaa iki-ihana hieman kiiltäväpintainen toppatakki sekä jo aiemmin himoitsemani hupullinen huivi, jotka lähtivät mukaani jo siltä muutaman viikon takaiselta syyslomashoppailu-reissulta, mutta tosiaan päätyivät tänne vasta ensimmäistä kertaa, vaikka takki onkin ollut jo kovassa käytössä :-)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Lisäksi kollaasissa näkyy se harmaa maleerattu pitkähihainen, jonka kotiutin seppälästä tuossa muutama päivä sitten. Mainio käytettäväksi ihan vain paitana hameeseen tungettuna, tai sitten rennompana versiona se käy mekosta.

Tälläisiä lämpöisiä ja käytännöllisiä vaatteita tällä kertaa, oliko mitään mikä näytti kivalta? :-)

ps. kuten jo noista kuvien punasista silmistä huomaa olen ihan älyttömän väsynyt, joten menen nyt kuukahtamaan sängyn pohjalle, pus!