Iloinen tervehdys…

…, vaikka tää päivä onkin ollut ihan pyllystä. Mitä tulee kun yhdistää kuuden tunnin ja koulupäivän ja taukoamattoman tuulen ja sateen? No syysmasennus ainakin! No onneksi päiväunet, joiden aiheuttamasta pöllämystyksestä johtuen kasvojakin on vähän sensuroitu, auttoivat pikku vitutukseen ja päänsärkyyn ja sain sen jälkeen napsaistua pitkästä aikaa päivän vaatteistakin kuvaa. Tuntuu että ollaan herra hovikuvaajan kanssa nykyään niin harvoin yhdessä siihen aikaan kun on valoisaa, buhuu!

Image and video hosting by TinyPic

viitta Only/2ndhand tekonahkalaukku ja huivi H&M

Olen alkanut saamaan lieviä Wang-fiboja tosta mustasta laukusta ja se on niin julmetun ihana muutenkin, että se on keikkunut mun olkapäällä/käsipuolessa varmaa kaksi viikkoa putkeen :-) Sama on käynyt ton huivin kanssa….pitää ilmeisesti pitää joku pieni vieroitushoito näiden kahden kanssa!

Miltä näytti asu? :-)