Baby, it’s cold outside, The answer is no – Ooh darling, it’s cold outside

Mä rakastan talven odottamista. Ehkä eniten rakastan sitä tunnetta, kun herää joka toinen aamu pieneen kutinaan vatsan pohjassa: olisko tänään jo lunta maassa? Toiseksi eniten mä rakastan kaikkea pehmoista ja lämmintä millä saa suojata itsensä siltä ihanalta ensilumelta Koska mä en ole vielä täysin pukeutumisrintamalla siirtynyt talvivaiheelle, mä vähän päätin inspiroida itseäni, jotta viikonloppuna tulisi shoppailtua jotain muutakin kuin pikkusia mekkoja!

Tälläsiä pikku söpösiä löytyi muutamista nettikaupoista. Ja vielä söpömpi on takuuvarmasti kuvan 17-vuotias Sophie, joka on kietoutunut muhkeaan harmaaseen huiviin. Ah, mulle kans tuollainen!

Image and video hosting by TinyPic

Nyt on siis pakko asennoitua ostamaan kaikkea lämpöistä ja ihanaa, ainakin tuo kuvan neulepanta on niiiiin pakko saada! Niin ja uudet nahka/mokkahanskat! ja, ja….ja sitten haluan sellaisen hupullisen kaulahuivin, kellään hajua mistä sellaisia saa?

Mitä lämpöistä teidän tarvitsee ostaa talveksi? :-)

niin ja ps. mennään nyt muutama päivä täysin inspispostauksilla, mä kun viihdyn tän syysloman alun täysin töissä, ja työvaatteissa ei ole paljoa kuvattavaa! Joten….koittakaa kestää mun kollaaseja ;-)