oh my gosh!

Mä luulin että mitkään viiltely/riekale-jutut ei tule sytyttämään mua taas hetkeen, niitä kun tuntuu näkyvän kaikkialla. Mutta olinpas vaan aika väärässä, musta kun seuraavana esiintyvän tytön bik bokin mekkosta koristavat (ovatkohan ihan DIY vai valmiina mekossa?) halkiot ovat kerrassaan mahtavat. En tiedä vaikuttaneeko viiltojen sijoittelu siististi olkapäille, ja niiden härskiys viattoman college(vai neule?)mekon kankaassa, mutta toi on silti musta aivan älyttömän upea DIY-idea!
style
Nyt tosiaan ihan vähän harmittaa että jätin viime perjantaina ostamatta sen yhden Gina Tricotin collegemekon…….kerrankin kun revin jostain irti tälläistäkin inspiraatiota :-)

Miten on, iskeekö viillot enää mitenkään, edes noin olkapäille sijoiteltuna, vai onko kaiken maailman riekaleet ja reiät jo niin nähty?