It hurts so much

Mulla on ihan HIRVEE HIMO uusiin vaatteisiin, melkein pääsee kohta itku jollen pääse ostoksille! Tuntuu niin helvetin tyhmältä että kesän kunnon tienestit polttelee tilillä ja mä en pääse tuhlaamaan niitä ihaniin syksyn uutuksiin, yhyyhhhyhhyhyyhy!

Tuskissani kasasin pienen kollaasiin siitä mihin mä mm. voisin käyttää rahojani.
Tai kyllä mulle myös sopii että kun mä herään aamulla niin TADAA noi kaikki vaan on siellä…
Image and video hosting by TinyPic
Kollaasin kokoamisessa apuna toimi polyvore!

Siis voisiko olla täydellisempää syystyyliä? Löysä harmaa neule (sovittelin tänään yhtä juuri, mutta oli liian iso koko, nyyh), pörröinen karvaliivi (ei liian, ettei näytä jääkarhulta, muri muri), asenteen jo itsessään omaavat nahkahanskat ja saapikkaat, olalle keikkumaan laukku minkä vuoksi voisi vaikka kuolla sekä kädet ranteista alaspäin täyteen metallia. NO ei vois olla! yhyyy sydän sattuu-uuu-uuu!
(Niin ja sit tietysti niihin illan kuumiin bileisiin päälle toi mahtava pöllö t-paita ja niittihame!)

Onko kollaasissa mitään mikä on insiroinut teitä tänä alkavan syksynä? :-)

Okei heippa vaan, mä menen nyt siivoamaan (ainakin yrittämään siis) huonettani, jos löytyis vaikka yksi ylimääräinen elämä jostain, jolla vois olla yksi ylimääräinen miljoona mulle, pusi ja moi<3