I’m so happy right now!

HÄHähähä, mä sain tänään käännyteltyä J-kultamurun pään ja sain sen lähtemään mun kanssa ostoksille vielä sen töiden jälkeen. Ainut vaatimus oli et se haluaa johkiin ostoskeskukseen, jotta ei tarvitse kävellä niin paljoa. Mä sitten myönnyin, hyvästelin Turun ja Zaran ja me lähdettiin Ideaparkkiin.

Ja HÄHähähä, mä olen niin julma että esittelen mun vaatteet vain säälittävästi sängylle viikattuna. Mä eka ajattelin ottaa anonyymin vinkistä vaarin ja kuvauttaa ne huomenna päälläni, mutta sitten päätin että mä haluan esitellä ne kunnolla vasta kunnolla mietityissä asukokonaisuuksissa.

OOn maailma julmin ja ilkein ämmä, tiedetään ;-)

2.9 120

Vasemmassa kasassa kaikki Gina Tricotista, ylhäältä alaspäin:
Kahdella ronskilla vetoketjulla koristeltu hame, pitkän mallinen seilorihenkinen raitatoppi, valkoinen läpinäkyvä jättineule, valkoinen kevyesti läpikuultava epäsymmetrisen helman omaava trikootakki, harmaaamaleerattu mekkopituinen huppari!

Oikeassa kasassa kaikki H&M:stä, ylhäältä alaspäin:
Vaaleansiniset vetoketjulahkeiset farkkulegginsit, Niiteillä vuorattu hame, musta lyhyt denimhame, harmaamaleerattu löysänmallinen perustoppi, valkoinen ohuen harsomainen jättihuivi!

Tästä voi jo huomata:
a) sen, että ehittiin käydä tosi useassa kaupassa, kun lähdettiin ajamaan vasta viideltä
ja b) sen, mitkä värit ovat tällä hetkellä huudossa mun pään sisällä!

2.9 119

käärmeennahka kuosinen meikkipussukka ja hauska hieman kreikkalaisvaikutteinen hiuspanta, kummatkin H&M!

2.9 118

H&M:stä tarttui mukaan myös kaksi erilaista sormusta ja massiivinen rannekoru!

Lisäksi ostin pienen piristyksen huoneeseeni:
2.9 123
Illalla alkaa olla jo niin pimeää ettei näe lukea ilman valoa, siispä mukaan lähti supersuloinen pöytälamppu clas olsonilta!

Sellaisia ostoksia tälläkertaa, nyt ei voi oikeastaan kysyä että näyttikö hyvältä, siispä kysyn:
kuulostiko hyvältä? ;-)

Ja se ketä esittely näin laimeasti ärsytti, lohduttautukaa sillä että nyt on siis mahdollisesti luvassa rutkasti asukuvia, hihii!

Nyt peiton alle, huomenna pitäisi jaksaa taas olla koko pitkä päivä töissä, hyh!

niin ja pst! J osti mulle myös lahjaksi yhden superihanuuden, joka kaipaa itselleen kyllä ihan oman esittelyn, siitä siis lisää joku toinen päivä!