Cover all!

Mä olen tosiaan lupaillut tehdä pienimuotoisen postauksen Wet’n Wildin korostus/peiteväri paletista, jota käytän hyväkseni joka päivä arkimeikissäni!
Paletin voi löytää esimerkiksi Seppälästä tai muista liikkeistä, joissa myydään kyseisen tuotesarjan tuotteita :-) Myös esim. Nellyltä pystyy tilailemaan, jos oikein muistan!

20090920_128
20090920_61
20090920_134

Lyhyt selastus siitä, mihin käyttötarkoituksiin kukin väri on tarkoitettu/miten minä niitä käytän!

1. Roosahtavaa korostusväriä käytän valokynän tapaan esimerkiksi kulmakarvojen ala- ja yläpuolelle, häivyttämään mustia silmänalusia ja korostamaan amorinkaarta. Roosa väri on yhteensopiva monien eri ihonsävyjen kanssa, tosin minulle se tuppaa olemaan välillä turhankin vaalea, eriyisesti kesällä kun iho on hieman ruskettunut!

2. vihertävää peiteväriä käytän harvoin, mutta se on tarkoitettu neutralisoimaan ihon punaisia kohtia. Esimerkiksi punaisena hohtavan näppylän päälle aluksi hieman tätä ja päälle beigeä peiteväriä = toimii!

3. Beige peiteväri on koko paletin oma lemppari. Käytän sitä pienille epäpuhtauksille ja esimerkiksi pohjustamaan luomia ennen puuteria ja luomiväriä. Sävy on juuri sopiva minun ihonvärille, joka ei siis ole valkoinen, niin kuin tuosta ylläolevasta kuvasta voisi päätellä, vaan ihan hiukan tummempi ;-)

4. valkoinen korostusväri saattaa olla liian raju päiväkäyttöön, riippuu kuinka luonnollista lopputulosta hakee. Mahtava silmämeikissä silmän sisänurkassa ja korostamassa kulmakarvan kaarta. Sävy ei ole täysin valkoinen, vaan hieman helmiäinen!

Kaikista vielä yhteensä sen verran että:
+ sävyt ovat hyviä, luonnollisia ja monikäyttöisiä
+ tarpeeksi ”joustavia”, jolloin väriä on helppo levittää

Ja sellainen pikku vinkki, jos ei ole korostus/peitevärien kanssa kovinkaan kokenut:
ensimmäinen kokeilu ei pakosti ole se kaikista kaunein. Kokeilemalla oppii miten sävyjä kannattaa käyttää, ja mitkä näyttävät parhailta sinun ihossasi/meikissäsi.

Toivottavasti postauksesta oli jotain apua, Kysymyksiä, korjauksia ja muita mielipiteitä saa laittaa tulemaan kommenttilaatikkoon! .-)