But I want it and I need it!

Tässä tulisi sitten se kaunokainen, jonka jätin eilen esittelemättä:

2.9 127
2.9 135
2.9 137
2.9 142

Se on täydellinen!
Ensinnäkin sain sen 2vuotispäivälahjaksi J:ltä, mikä nostaa sen tunnearvon potenssin tuhat, toisekseen se on just näppärän kokoinen tilaihme ja kolmanneksi se omaa ehkä maailman täydellisimmän ulkomuodon! Ah ja voih, olen rakastunut!

Merkiltään Hän on siis o.i.s ja lähti mukaani aleksi13:sta muutaman ”IIiik! Kato tota si!” ja ”mää rakastan tätä!”-kiljahduksen jälkeen! Kiljahduksien jälkeen naamalle vaihtui pienen ja söpö koiranpennun kerjuu-ilme, jonka jälkeen tää oli jo käytännössä mun :-D Vaikka J muistikin huomautella koko matkan kasalle asti siitä, että mä omistan jo ainakin sata laukkua….No, enkä!

Kuuluuko ruudun toiseltakin puolelta kiljahduksia kun katselee tuota kauneutta?