black autumn

Piti käydä nopsaan tässä lukemisen ohessa tsekkaamassa missä päin suomea mun H&M paketti kiitää(ja se on muuten matkalla jo, jee), kunnes törmäsin näihin:

hm

Auuuu, vihdoinkin kuumuudet on saapunut osteltaviksi. Mua himottaa erityisesti toi mokkaliivi (tottakai, sehän sattuu olemaan se kaikista kallein, mrr….) ja korkkarit. Tosin en aio ostaa kumpaakaan :-D 150 euroa on mulle liian paljon yhden sesongin vaatteesta, ja noita korkkareita en laittais ikinä jalkaan korkonsa ansiosta. Keksin sata muutakin (halvempaa) keinoa millä voisin nyrjäyttää nilkkani tai vastavuoroisesti näyttää naurettavalta.

Hauskaa on kuitenkin todeta se, mikä tällä hetkellä on totaalisen pinnalla muodin saralla. Helppo vastaus: musta, sametti ja pitsi. Niin ja killerikorot. Muhun ei ainakaan vielä vetoa muu kuin musta, katsotaan hypinkö viikon päästä pitsikoltussa ja samettileggareissa. Niin nää asiat meinaan yleensä menee mun kohdalla :-D

Tällä kertaa siis vain kuolailua, mites siellä ruudun toisella puolella, laitetaanko visa kortti vinkumaan?