Baby I’m bored!

2.9 052
2.9 041
pic1. käväisin eilen ruokavälkällä lukion läheisellä kirpparilla ja katsokaa mitä löysin! Sain kolmet söpöset korvikset muutaman euron hintaan (pakettiin kuului myös vähän ei-niin-minun-tyyliset siniset sydämet) ja oon ylionnellinen. Noi kukat on mun ehdoton lemppari ja syy ostopäätökseen. Niistä kun tulee väistämättä mieleen Marc Jacobsin Daisy-korut. Eikö vaan? (Mä voisin muuten kotiuttaa niistä ihan aidoista daisyista mm. tämän ihanan rannekellon! Harmi että sen yli 200 euron hinta pidättelee mua…)
pic2. Mavalat ja Diorit sulassa sovussa. Tuli muuten mieleeni mikäköhän on tän syksyn trendiväri kynsilakoissa? Jatkaakohan nude voittokulkuaan vai tuleekohan tilalle taas asteen rajumpi violetti?
2.9 066
pic3. Päivän asu tuli vaihteeksi jälleen peilin kautta kuvattuna, hovikuuvaja kun sattui joutumaan ylitöihin ja kotiutuu vasta kymmeneltä :-(

neule Zara laukku O.I.S/2ndhand mekko,leggarit ja huivi H&M

Huivi ja legginsit on näköjään vähän jumahtaneet päälle, pitänee vierottautua niistä huomenna ja keksiä vähän jotain muutakin puettavaa :-)
2.9 074
2.9 030
pic4. Mun hiukset edelleeeeenkin rakastaa sekä syyssateita että tuulta, pusi!
pic5. Tämän päivän rannekoruröykkiö, jonka olin ehtinyt jo ottamaan pois ennen asukuvien ottoa :-) Yhteensä kolme ranneketjua saa aikaan jo aika massiivisen rannekillutinkasan.
2.9 088
2.9 064
pic6. Eräs toinen kirpparilöytö eiliseltä joka pääsee paremmin esittelyyn vasta kun eksyy päälleni :-) maksoin tästä kolme ja puoli euroa ja se on ihana kiva hihiii!
pic7. nami!

Piti muuten kirjoittaa vielä muutama sana yhdestä asiasta. Sain eilen ihan kivan ja asiallisen kommentin, joka kuitenkin käsitteli sitä miten blogini on nykyään tylsyyden tyyssija. Haluaisin ihan vain sen verran yleisesti valoittaa, että blogini on jo vuoden päivät toiminut samalla tavalla: spontaanisti.
Olen blogini suhteen samanlainen kuin esimerkiksi piirtäessä, kuvaamataiteen opettajani sanoin: inspiraationi on ihmeellisen pulppuava. Tällä hetkellä mä olen inspiroitunut itseni ottamista kuvista, joku toinen kuukausi tai viikko kollaaseista ja mielikuvista!
Joka tapauksessa olen kuitenkin kamalan visuaalinen ihminen ja olen mielestäni päässyt blogini suhteen siihen pisteeseen että olen siitä tyytyväinen. Vähäinen teksti ja runsaat kuvat ovat enemmän minun heiniäni, varsinkaan kun tuo kirjoittaminen ei ole vahvin lajini, vaikka siihen blogini alku aikoina keskityin nykyistä enemmän.
Olen kuitenkin avoin kehitysehdotuksille ja kritiikille, joka saisi aivot raksuttamaan vähän kiivaammin, joten sellaistakin palautetta saa tipautella kommenttilootaan aina tarpeen vaatiessa/kun mieli tekee :-)
(ainakin eilisen anonyymin kommentti sai miettimään sitä kuinka tylsä olen, haha :-D)

pusuja!