teinityttösyndrooma?

Mulla ei olekkaan tällä päivälle kummosempaa postausta syystä että, olen täysin keskittynyt lukemaan Twilightin ensimmäistä osaa……Mä en tosin tiedä onko se mulle kovin hyvästä, sillä kuolaan itseni kohta ihan kuiviin. Se että mä olen nähnyt aiemmin jo sen leffan (muutamasti…) ja täysin rakastunut Robert Pattinsoniin, on oikeastaan aika kenkku juttu, koska sen ansiosta mä pystyn kuvittelemaan sen kasvot koko ajan kun mä luen sitä kirjaa ja siis siitähän se kuolaneristyskin johtuu, kröhöm, anteeksi mikä pieni teinityttö mun sisälläni on yhtäkkiä herännyt? Kohta mä menen ennakkovaraamaan jo sen ilmestyvän kolmannen osan, jotta saan rinnuksiini i <3 edward-pinssin? Sitä odotellessa mä voin hyvin esitellä teille tän mun minipostauksen oikean aiheen, eli supersöötin kirppari löydön!
23.8 116
23.8 114
Alunperin Gina Tricotin toppi, jolla oli kirpparivaatteeksi ehkä vähän turhan paljon hintaa, mutta se oli mun mielestä kaikessa yksinkertaisuudessaan hirmu söötti :-)

Mitä te tykkäätte, haaskasinko turhaan niinkin huiman summan kuin kaksi ja puoli euroa? :-)

Hihi, nyt alan napputtelemaan tilausta Gina Tricotille, pitänyt tehdä se jo viikon, mut oon ollut vähän laiska :-D

pusi ja öitä<3 EDIT// olenko mä jotenkin tyhmä, vai olenko vaan jotenkin turhaan olettanut että Gina Tricotista saisi ostettua myös Visa Electron kortilla? Muilla kokemuksia?
pääsee kohta parku :-(