sailor!

6.8 070
Eilinen tallinnan reissu on hoidettu, käteen jäi hirvee väsymys ja monta pikku pussia ihania ostoksia :-) OStoksia en kuitenkaan ehtinyt vielä kuvaamaan, syystä että heräsin aamulla jälleen aikaisin tällä kertaa seitsemältä ja jälleen pakkaamaan laukkujani. Tällä kertaa määränpäänä vaihteeksi turun saaristo ja yö mökillä! Fiilis on korkealla, kuunnellaan autossa iskelmää, taivaalla ei näy yhtäkään pilven tapaistakaan ja takaluukku on täynnä mato-onkia ja siideriä (niin ja messissä tietysti J:n lisäksi kuusi mahtavaa kaveria)!

Päätin tehdä pikaisen päivityksen tällä lailla matkan päältä autosta käsin vielä, ja esitellä teille eilisen tallinna-asun, joka on kyllä ihan samanlainen kuin se viimeksikin esittelemäni :-D Saatoin ehkä vähän nukkua pommiin, ja heittää samat vaatteet päälleni….
6.8 068
6.8 071
6.8 072
ilmeet on taas tollasia tosi luonnollisia ja kauniita, nauttikaamme niistä, pusi<3 nyt lopetan ja keskityn vaikka matkaeväisiin, huomisiin tai ylihuomisiin! ;-)