not-so-gorgeous

Joku ihmetellyt hiljaisuutta? Voin kertoa että mulla on ollut oikeastaan aika saatanan kamala viikonloppu. Ensinnäkin mulla oli sekä perjantaina että lauantaina kavereiden 18-vuotissynttäreitä, joka on sinäänsä ihan kiva, jos ei olisi lauantaina ja sunnuntaina inventaario töissä….. Kumpanakin päivänä 10 tuntia töitä krapulassa ei vaan ole mikään maailman piristävin juttu :-D No mutta kumminkin, nyt taas blogin pariin, aiheena tänään tattadaa, mikäs muukaan kuin lauantainen bileasu! Hieman kiireessä päälle nakattu, ja hieman kiireessä otetut kuvat. (kuvavaihtoehtoja oli jopa 4, jee :-DD)
30.8 096
3871206242_8438664798_o
Kaikki muut H&M paitsi hame!

Toi toinen kuva on ehkä maailman epäimartelevin, mutta se oli ainut kuva missä noi hameen paljetit (eli ton asun juju) näkyivät kunnolla! Mä olen juuri noussut autosta, joten mun hame on hivuttautunut ylös ja on pikemminkin roiskeläppä, poseeraus on mitä ihanin, ja laitan huulipunaa maailman tyhmin ilme naamalla :-DDD

Miltä näyttää mun suhteellisen arkinen bileasuni?

Nyt kuumaan ja superpitkään suihkuun huuhtomaan helvetillisen viikonlopun jäänteet pois iholta, pusi ja moi<3