nomnom….

1.8 128
1.8 133
1.8 134
Ei vaan tarvitse erikseen kertoa, missä herkuteltiin tyttöjen kanssa tän päiväisellä ikea/mylly reissulla? OStin kaikkea superkivaa, myös vaatepuolelle, ja lupaanki nniiden esittelyn jo heti huomenna, huone pääsee esittelyyn varmaan vasta ensi viikolla :-) Nyt olen liian kiireinen lomailija (sain tänään tietää että lähden mm. perjantaina tallinnaan ja siitä sitten loppuviikoksi saaristoon mökkeilemään…) saadakseni kaiken valmiiksi.

Nyt nukkumaan, pusi ja öitä, mun silmät alko vetämään jotain älytöntä rallia keskenään, pää seko-aaa!

ps. (muutamalle malttamattomalle) arvonnan voittaja julkistetaan heti kun kerkeän, eli toivottavasti huomenna! :-)

niin ja hei, tossa alempana eilinen postaus, musta tuntu et se päivitty nyt vasta esim blogilistalle, ellen ole ihan väärässä? :-(