Little things in my pocket..

Muutama anonyymi pääsi jo muistuttelemaan mua tallinnan ostosten esittelystä, joten täältä tulee! Mä tosiaan taisin mainita että sieltä lähti mukaan muutama pussillinen kaikkea kivaa, ja näin jälkeen päin tarkasteltuna esiteltävää ei kyllä ole melkein yhtään :-D Taisin enemmänkin raahata rajan tälle puolle alkoholia, purukumia ja erilaisia hygieniatuotteita mm. Veettiä! (ovat muuten paljon halvempia siellä..)

Vaatepuolelle ostin ison kasan perustoppeja (mm. valkoisia ja nude-sävyisiä), mutta tunsin niiden kuvaamisen kovin aiheettomaksi. Siispä kameran eteen pääsi muutama erikoisempi ostos:
17.8 123
Bershkan alerekit olivat aika taivas minulle, koska virolaiset naiset tuntuvat olevan joko kokoa XS tai vaihtoehtoisesti kokoa S, koska alerekit pursuilivat ainoastaan kokoja M tai L! No, sopii mulle :-D
Kiiltäväpintaista kangasta oleva mekko on aika viritelmä! Yläosa koostuu kahdesta päällekkäisestä hieman erimallisesta topista, keskellä kiristysnaru ja helma osassa on taskut. Päällä oikein kivan näköinen, näytttää hiemna mekon ja jumpsuitin yhdistelmältä.
Lila mekko oli musta kaikessa komeudessaan tosi ihana. Rypytetty kangas, punottu kiristysnauha ja muutama soma niitti rinnuksissa. Juuri niitä mekkoja, jotka eivät kaipaa seurakseen kuin palan ruskettunutta ihoa!
Kummatkin mekot maksoivat euroissan. 15-20 euroa.
17.8 117
Newyorkerin trikookangaspalahärpäke-kasoista nappasin mukaani unelmien trikootakin, se on ihana, se on musta, se on ohutta kangasta ja siinä on epäsymmetrinen helma! (joka pääsee oikein mainiosti oikeuksiinsa kuvassa…..) Tämä pitää ilmeisesti kuvata joku päivä päälläkin? :-D
Lisäksi mukaan lähti alerekistä hauskan pirtsakan keltainen liivi! Malli on ihastuttava ja hintaa tällä oli n. 49 viron kruunua, eli öö…3,50 euroa?

Kosmetiikka puolle lähti niiden veettien ja dödöjen lisäksi myös jotain esittelemisenkin arvoista.

Tigin Fashionista Big&Bigger muotoiluvaahto oli ollut jo ainakin kuukauden himotuslistallani, ja tajusin fiksuna tyttönä odotella tallinnan reissuun asti, maksoin siitä siellä meinaan ainoastaan n. 17 euroa! Eikös se suomessa maksa jonkun 10 euroa enemmän? :-) Tästä voin kirjoitella arvostelua myöhemmin, jos jotakuta kiinnostaa?
17.8 081
Laivan taxfreestä lähti mukaan sukulaku-pakkauksen ja siiderilavan lisäksi jotain aivan ihanaa! Diorin vitoset, joilla oli laivassa hintaa ainoastaan n.30-35 euroa!! Ah, syvää rakkautta näiden kanssa<3
17.8 127

Lisäksi mukaan lähti se muutaman päivän takaisessa päivänasussa esiintynyt Pull&Bearin ”I heart my bag”-laukku, sekä pino t-paitoja J:lle :-)

Mitä piditte pikkuostoksistani? (ja ei kai joku pettynyt, kun odotti että ostostelin jotain supermessevää?)

Nyt täytyy kapsahtaa sängylle makuuasentoon ja aloittaa tehopänttääminen huomiseen psykologian korotuskokeeseen :-) (Niin ja mitä hittoa, meillä on JO HUOMENNA koulukuvaus! äääää, mitä mä puen…….)