litlle happiness!

27.8 016
27.8 020
27.8 024
27.8 026
27.8 028
27.8 035
pic 1. postiluukkuun oli tipahtanut (ilmeisesti jo eilen) jotai ihanuutta! Trendi, (ja cosmo) aaaaaaaah!
pic 2-4. Ehdin tehdä vain pikaisen selauksen (ennen kuin syvennyin taas twilightiin, ja se loppukin jo, höh…) ja napata muutaman esikatselu kuvan. Niin ja pst kaikille ketkä rakastaa kyseistä lehteä yhtä paljon, mutta tyytyvät ostamaan sen kuukausi kerrallaan kaupan hyllyltä, Trendillä on tuollainen tilaustarjous, jolla säästät vähän päälle yhden kokonaisen lehden hinnan :-)
pic 5. Koulun jälkeisellä kauppareissulta matkasi mukaani, ennen teekupin eteen asettautumista, uusi kajal ja meikkikynä! Kajal on oikeastaan nestemäinen eyelinertussi, jota palan halusta päästä huomenna kokeilemaan (merkiltään maybelline, hintaa noin 10e) ja Natural Coden miekkikynää kaavailin oivalliseksi korostuskynäksi (hintaa n. 4 euroa?)
pic 6. testailin eyelineriä, hih!

Nyt pikapikaa kirikiriä pakkaamaan huomisen tavarat ja yöksi J:lle, hihiiiiii<3