lack of colors

Mun inspiraation kohteet on tällä hetkellä jostain syystä enemmänkin värit ja materiaalit, kuin jokin tietty vaate tai asuyhdistelmä. Mun inspiraationa toimii tällä hetkellä niin tylsältä kuin se kuulostaakin: valkoinen, musta ja harmaa. Leikkauksen pitää olla jollain tavalla mielenkiintoinen ja materiaalin tulee näyttää hyvältä. Se voi olla ohutta ja kuultavaa, paksua neulosta tai jotakin mikä laskeutuu kauniisti. Lisäksi mun inspiraationa on tällä hetkellä hiukset. Luonnolliset, ja jostain syytä vaaleat (takaisin blondiksi, eh?) Keräsin stockholm streetstylestä muutaman kuvan, jotka jollain yksityiskohdallaan tai vaatteellaan tai pelkästään yksinkertaisuudellaan sai mut ihastumaan.
107563
109361
109520
106380
115382
115653

Tästä mun värikadosta johtuen mä tunsin itseni tänään aika pirun omituiseksi/inhottavaksi kun olin heittänyt tänään kouluun päälleni violetin Bershkan mekon…marssin kirpparille ja ostin itselleni mustat buutsit ja valkoisen jakun, tuntui heti paremmalta! Tekee mieli hävittää kaikki vaatteet, jotka ovat värillisiä……vaihdevuodet huoneen sisustuksen jälkeen omaan pukeutumiseen?

Olenko ainut kenen mieli joskus ihan hieman pienesti vaihteleee?