Jenny is the winner!

Huomentaaaa, arvatkaa mitä tämä pikku apina sai heti aamusta aikaiseksi? No ensinnäkin kuvasin ne ostokset, mut niistä kuvistahan tuli ihan tyhmiä, joten luovutin ja siirrän sen paremmalle ajalle, ja niiiiin lisäksi mä sitten suoritin arvonnan, jonka voittajaksi minun miss arvontakäteni nappasi….
6.8 008
JENNYN! , joka osallistui arvontaan kommentilla:

jenny sanoi…
Hii, ikinä eivät ole minua nämä arvonnat suosineet, mutta täytyy silti kokeilla. :-)
25. heinäkuuta 2009 20:13

NO nyt näköjään suosi! pistä mulle Jenny yhteystiedot sähköpostilla mun osoitteeseen: piukkuu@hotmail.com niin pistän paketin postiin heti kun vain kerkeän :-)

nyt menen suihkun kautta taas siivoskelemaan kirppispöytää, siellä käy ihme tuholaisia kääntämässä kaikki pinot aina ympäri :-DD moikka, pusi!