IKEA is my buddy, H&M is my buddy

Muistaako joku, kun noin tuhat vuotta sitten sekosin, kannoin kaikki tavarani ulos huoneesta ja lähdin ikeaan? No mäpäs olen jälleen varmaan taas seonnut, koska olen saanut aikaiseksi kuvata koko komeuden. Hip hip hurraa?

Joku ehti jo ehdotella kuinka makeaa olisi jos minulla olisi huoneestani myös Ennen kuvia, no ei ole, mutta voin yrittää verbaalisesti vähän herätellä teidän mielikuvitustanne, jotta saisitte jonkinlaisen käsityksen!

Huone oli ennen hullun naisen täsmäiskua vahvasti itämaispainotteinen. Pääväritys oli purppuraa ja kultaista, mausteina löytyi turkoosia ja inaus limen vihreää. Kalusteet olivat samaa sävyä parketin kanssa, kirsikkaa, ja hyllyt notkuivat erilaisia buddhapatsaita ja lasikippoja, jotka pursuilivat erilaisista koruista. Lattialla makasi yhteensä kaksi suureellista rahia ja paksuja vahvasti väritettyjä mattoja. Oven suussa oli ruskeapäällysteinen laiskanlinna, joka oli kova keräämään vaatteita päällensä.

Sitten tuli hulluus, ja nyt kaikki on valkoista:
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Huonekierros loppui hienosti siihen tosiasiaan, että uudeet vaatekaapin ovet (niin kyllästyin tosiaan jopa niin perinpohjaisesti että vaihdatin nekin :-D) ovat turhan kriittiset tavalleni säilyttää vaatteita…..eli erittäin siististi?

Projekti on vielä hieman kesken ja tavarat vielä hakevat paikkaansa ”uudessa” kodissa, mutta olen silti tyytyväinen.
+ kaikki turha ja tarpeeton on poissa, joten huoneen siivous on ihan älyyyyttömän helppoa.
+ihana valoisuuus (tähän perään <3 kertaa tuhat)
+pitkästä aikaa oikeasti TAHDON olla huoneessani
-ei en tahdo kyllästyä!!!!
-matosta lähtee hirveästi karvaa, buhuuu (mikä siis tarkoittaa imuroimista…)

Noh, mitäs pidätte uudistetusta (vaikkette vanhaa olekkaan nähneet) huoneestani? :-)

JA koska kuvia oli niin kovin vähän (heh heh) ajattelin läjäyttää tiskiin vielä tämänpäiväisen vaatetukseni. Tällä tuli viihdyttyä tänään jo koulussa ja ilmeisesti myös tulevilla treffeillä ystävättäreni kanssa, alkaa meinaan aika olemaan hieman vähissä tämän postauksen jälkeen :-)
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
harmaamaleerattu mekko, ballerinat, wetlook-legginsit, farkkunauha-H&M/ jakku-JC

Mitä tähän nyt sanois, H&M on mun kaveri?

Kiinnostaisko nämäkin?