Hurry? what an earth is that?

uaaah, nyt pikapikaa pikapostauksen muodossa päivän asu kehiin ja sitten pikaistakin pikaisemmin nukkumaan! Kello alkaa rääkymään mua ylös noin 03:45, oh my god….miksi helvetissä ludauduin menemään tallinnaan? No okei, pakko myöntää että se laivan megähyvä ja megasuuri buffetaamupala sekä se tosiasia, että ajattelin houkutella mun kummitädin kaupoille vanhan kaupungin selaamisen sijaan eeeehkä hieman houkuttelivat! Nyt kuitenkin kehiin päivänasu, joka oli muuten täynnä uuutuuksia eiliseltä myllyreissulta, siis jos tuota nahkalaukku ihanuuttani ja niittivyötä ei laskeskella. (mitä ihmettä mä mahdan kirjoittaa, nukkumaan?)

6.8 0316.8 026
wetlookit-H&M
löllöpaituli-Vero Moda
RAKKAUSkengät-Dinsko
bikinin yläosa-Stadium, en muista merkkiä :-(
niittivyö-lindex

Nyt meen ottamaan itseltäni tajun pois, toivottavasti mahdollisimman nopeasti, pusi ja öitä ja toivottakaa mulle hyvää matkaa, jee moi!

ps. Leanne voitti Muodin huipulla, iso jee!!!!!!!