Don’t call me baby!

18.8 002
bloc_note_paper_266924_l
18.8 019
kuva 1. mun naamassa on miniakne ja mun kynsiä koristaa Diorin ihanuuslakka. Tosin kynnet on työtaukojen takia ehtinyt kasvaa sen verta pitkiksi että pakko tehdä vielä tänään ranskalainen manikyyri PITKÄSTÄ aikaa
kuva 2. joooooo tiedetään olen maailman surkein bloggari. Tästä kielii myös se etten VIELÄKÄÄN ole muistanut postittaa blogiarvonnan palkintoa, teen sen huomenna, lupaaan!
kuva 3. Mä ja mun super(epä)terveelliset välipalani! No VÄLILLÄ saa lipsua linjasta omena-ruisleipä?

nyt menen edes leikisti yrittämään irtautumista tietokoneesta! Luultavasti menen maanittelemaan J:tä, että se tekisi itselleen käyttäjätunnukset Gina Tricottiin, niin mä saisin tilattua sieltä :-D Olen vielä niin vitun sweet seventeen seuraavat kolme kuukautta!

pusi ja moi<3