bad hair day?

Mun hyllyille on kaikkien meikkipurnukoiden, rasvojen ja ihonhoitotuotteiden lisäksi kotiutunut muutama uusi hiusjuttukin, mikä sinänsä on iaka harvinaista, mä kun olen tässä koko loman lähinnä suosinut aina samaa lakkaa ja samaa shampoota :-D Mä tulin tässä hätäisesti tosta lauseesta sellaiseen pikku johtopäätökseen, että olen näköjään ollut vähän turhan kiireinen….

1.8 083

Numero ykkönen
on ihana ihana ihana lahja mun isosiskolta! Siitä on nyt reippaasti yli vuosi, kun sisko muutti pois kotoa suoristusrautoineen, tarkoittaen sitä, että myös minä olen elänyt ilman suoristusrautaa. (Tainnut olla liian laiska ostamaan? :-D) Kunnes sisko oli sitten tilannut itselleen ghd:n upean ammattilaisten käyttämän suoristusraudan ja päätti heivata mulle ton alle vuoden vanhan pinkin ihanuutensa, jipjipjee!
+ ihanan värinen (hei tottakai ulkonäöllä on merkitystä!)
+ näppärä kokoinen = helppo kuljettaa mukana
– lämpötilan säätönappi on omituinen, rauta menee helposti liian kuumaksi, auts!
– kulmikkaan muodon ansiosta kiharoista tulee tyhmän näköisiä (onneksi mä inhoan kiharoita ;-))

1.8 072
numero kaksi on heräteostos taannoiselta ruokakauppareissulta! Se lupaa olevansa pelastus kuiville ja värjätyille hiuksille.
+ IHANA tuoksu! yhtäaikaa vadelmaa ja mansikkaa, nam!
+ vähentää hiusten sähköisyyttä (uusi talviaamujen pelastaja?)
+ helpottaa kosteiden hiusten harjaamista
+ jättää hiukset kivan kiiltäviksi
– hiusten ravitseminen on vähän niin ja näin, tuntuu ainakin niin kevyeltä että vaikea uskoa sen korjaavaan tehoon

1.8 079
numero kolmosen takana piileskelevä Shampoo on vanha tuttava, mitä mä olen koko ajan kainosti kaipaillut sen jälkeen kun se pääsi noin puoli vuotta sitten loppumaan, ja kappas se tuijotteli mua yksi päivä torin laidalla olevan pikkukampaamon ikkunasta! Lupauksena on tuuheuttaa ohuita skandinaavisia hiuksia (eli mun pikku haituvia? ;-))
+ tuoksuu täydelliselle! Tuoksu on verrattavissa kirpeän vihreisiin Granny smith omeniin
+ tuuheuttaa hiuksia ja jättää ne ihanan ilmaviksi ja ennen kaikkea puhtaan tuntuisiksi
+ ihanan iso pullo, missä kätevä pumppu
– onko tän pakko joskus loppua?

1.8 074
numero neljä eli Goldwellin kiiltosuihke on juuri sopiva pelastaja niille aamuille kun tukka on puhdas mutta töysin kuivan ja koppuran näköinen. Käytetään jo muotoiltuihin hiuksiin, joihin se ikään kuin muodostaa ”kiiltävän suojakalvon”
+ tuoksuu kivasti kampaamolle
+ ihanan kevyttä = ei jätä hiuksia likaisen tai tahmaisen oloisiksi
+ saa hiukset kiiltämään ihan uskomattoman kivasti
+ tuloksen huomaa välittömästi
– ikävän pieni pullo, mitä on toisaalta näppärä pitää mukana

Onko joillain muilla samanlaisia/erilaisia kokomuksia kyseisistä tuotteista? Muita vastaavia lemppareita? :-)

ps. olen myös ajatellut ostavani Tigin fashionista big&bigger (olikohan se nyt ton nimistä) muotoiluvaahtoa, joka lupaa kuohkeutta, onko kokemuksia? :-)