saturday night fever!

Miten se onkin, että aina viikonlopun rilluttelujen (varsinkin kosteiden) juälkeen postaukset tulevat aina päivän viiveellä? :-D Ehkäpä siksi, että lauantaiyönä sänkyyn kömmitään alkavan päänsäryn kanssa, eikä kannettava kainalossa…
Siispä tänään luvassa eilisen asua, huomenna sitten vasta tänpäiväistä, oon niin luuseri etten vaan pysty ahtamaan kahta eri asua samaan postaukseen :-D

Lähdin siis eilen tosiaan kauheella kiireellä töiden jälkeen kaverin 18-vuotissynttäreille! Vaatteet olivat sen verta kiireessä huitaistut, että päädyin vielä juhlien jälkeen vaihtamaan leppoisempaan käärmetunikaan, kun jatkoin matkaani istumaan iltaa toiselle ystävälle :-)
22.7 091
22.7 093
mekko-GinaTricot n. 6 euroa aleista/jakku-JC/vyö-Zara

Mitäs tykkäätte mun alemekosta? Tää on ostettu siltä taannoiselta Turun reissulta, jonka ostoksista mä olen saanut vasta asusteet esiteltyä…luulen olevani tässäkin asiassa sen verta luuseri, että niitä tuskin tulee näkymään muuta kuin sitten vasta päivän asuissa :-D

Nyt nukkumaan, huomenna joutuu taas raahautumaan töihin, buhuuuuuu!

pst! vielä on rutkasti aikaa osallistua järjestämääni kilpailuun!