pieni muistutus vain….

robert-pattinson-rolling-stonekkrobert-pattinson-dossier-magazine-05kk
dossier-2

…johon pääseee tästä!

niin ja samalla voitte myös ihan luvan kanssa tervehtiä (tai vaihtoehtoisesti kuolata) mun uutta kultaa: Robert Pattinsonia! (Joo, mä olen tosiaan uskotellut itselleni että tälläinen kuolausvaihe oli jäänyt johkiin hameen menneisyyteen eli siihen aikaan kun Orlando Bloomin näyttelemä Legolas oli maailman seksikkäin ilmestys, mut olin vissiin väärässä. Roobertista on tullut mun uusi märkien unien kohde!)

Asiasta kolmanteen, jos joku on ihmetellyt postauksten uupumista, niin voin kertoa, että mulla on ollut taas ihan superkiireisiä päiviä (luetaanhan nipponin mussuttaminen sohvalla Muodin huipulla-ohjelmaa katsellen kiireeksi?) ja on itseasiassa nytkin. Mä lähden tästä töiden jälkeen ja suihkun kautta korkkaamaan pullon viiniä ja kuuntelemaan (ja laulamaan) pmmp:tä paikallisille festareille, jos vaan noi sääjumalat vähän leppyis ja lopettais ton taukoomattoman kaatosateen..

Lyhyestä virsi kaunis, minä ja Roobertti toivotetaan nyt kaikille hyvää perjantai-illan jatkoa, pusi!

ps. dataan töissä, oon NIIIIIn paha!
(niin ja huomenna vika työpäivä kesäloman aikana jejejjejejeee<3)