new skirt and i’m lovin it!

Oltiin eilen illalla juhlimassa kavereiden kanssa! Oli ihanaa pitkästä aikaa nauttia vähän siideriä ja nähdä kavereita, joita ei ole töiden takia ehtinyt kesällä nähdä juuri ollenkaan. Oli sitten niin kivaa, että mä muistin asun kuvailunkin vasta viiden aikaan yöllä, kun me vihdoin köpöteltiin J:n kanssa nukkumaan päin. Sain väsyneen J:n nakitettua vielä kuvien ottoon, tosin noin puolissa kuvissa kohdistus on jostain syystä vähän päin pyllyä ja mä olen lähinnä, noh…päätön :-D

Sain mä sieltä muutaman ihan ok kuvan poimittua, josta vois saada vähän hajua asusta, jossa viihdyin ihan älyttömän hyvin :-)
12.7 171
12.7 166
12.7 161
Uusi hame ja niittivyö-Zara (suurta rakkautta kummatkin)

Nyt kun tuota keskimmäistä kuvaa katselee, niin tajuaa, että ehkä J:n yrityksessä leikata mun pää pois joka kuvasta oli ihan ideaakin :-D Alkaa näkyä se 22 valvottua tuntia naamassa, ja ehkä ne pari siideriäkin :-)

Olenko ainut ketä on yhtä söpö aina juhlaillan jälkeen? :-D

Nyt menen tankkaamaan vitamiineja ja hulluttelemaan jonnekkin! Pusi moi.