Look good, eh?

Meinasin tänään tosiaan jänistää ennen kampaajalle menoa. Melkeinpä anelin äitiä kääntymään sittenkin takaisin kotiin, ei auttanut. Maha kramppas ja kaikkee, olin ihan naurettava :-D Mä rakastan hammaslääkerille menoa, mutta inhoan kampaajia. Yh!

Mun kampaajatapaus oli onneksi mukava, ja lykkäskin mulle heti kourallisen herneitä. Oli kuulemma hakenut torilta. Istuutuminen tuolille. Jotain epämääräistä selittelyä ja silmät melkein koko leikkuuoperaation ajan kiinni. Välillä huutelin ohjeita. Ei noin paljoo, ota sieltä lisää, tee vähän paksumpi siitä…Niin, ja tällänen siitä tuli:
(muutama paskasen peilin läpi otettu kuva, pusiiii)
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Mitä tykkäätte?Kampaaja sano että näytän nyt ihan Katy Perryltä, haha :-D

ps. ai niin, tän päiväset iiiihanet ostokset tässä heti ku kerkeen! Tossa kyllä näkyneekin jo :-)