ikeafood in my mind

Jos joku on jo ehtinyt kummastella ällistyttävän pitkää (öö..kaksi päivää? Tuntuu ikuisuudelta musta..) hiljaisuuttani saa tästä syyn siihen: mä olen seonnut. Taas.

Tällä kertaa aiheena ei ole ”Pakko päästä heti kampaajalle”-hätätila mikä oli tuossa viime viikolla, eikä myöskään ”Heitän kaikki vaatteeni roskikseen”-kriisi. Ei, nyt olen lopen kyllästynyt vahvasti itämäisvaikuttaiseen huoneeseeni. Ajatus sen uudistamisesta on kytenyt jo muutamisen viikkoa tuolla takaraivossa, ja eilen lauantaina töiden jälkeen sitten pamahti. Revin kaikki vanhat tavarat roskikseen ja huonekalut, jotka eivät miellyttäneet silmää saivat lähtöpassit vintille. Lopputuloksena oli huone, jossa nökötti tekstiileistään riisuttu sänky, valkoinen yöpöytä ja katossa yksinään möllöttävä lamppu. Tässä vaiheessa tyhjästä ilmestynyt toinen minäni Hullu myhäili tyytyväisenä ja teki pikaisen päätöksen: huomenna lähdetään ikeaan toteuttamaan jo muutama viikko sitten piirrustuksia myöten suunniteltu Operaatio white room!

Hullu siis lähti ikeaan ja sekosi. Kassalla saatu kuitti oli valehtelematta noin metrin pitkä suikale….ennen sekoamista Hullu kävi kuitenkin myös hieman syömässä ikean herkkuja!

19.7 025

19.7 028

19.7 032

(viime postauksessa esitelty tikrupaita pääsi päälle! Yhdistin sen mustiin pillihousuihin, gladiaattoreihin ja valkoiseen olanyliheittettävään pikku laukkuun! Tosin tajusin jossain vaiheessa paidan one size-massiivisuuden saavan minut näyttämään lähinnä kuulantyöntäjältä…)

19.7 041

19.7 029

Hullu söi hyvää fetasalaattia ja suklaamoussea, josta J rohmusi puolet, nyyhky!

Ikeashoppailun jälkeen jo normalisoitunut minä sekä kumppaninsa J menivät pikaiselle visiitille myllyyn koluamaan muutamat kaupat! Joku lukija ilmoitti jo bonganneensa minut, kai oli ainoa? Olin ihan hirveä krapulainen möhköfantti……

..joka menee nyt nukkumaan. Öitä ja pusi kaikille!

ps. Huomiseksi yritän luvata Myllyshoppailut, ostin kaikkea superihanaa!

Niin, ja kiinnostaako jotakuta nähdä mitä se Hullu saikaan aikaiseksi huoneessaan?

Kiinnostaisko nämäkin?