Houston, we have a problem (again…)!

Mulla olisi taas vaihteeksi tälläinen pieni visainen ongelma, jota olen muhitellut päässäni jo tovin (viimeiset puoli vuotta?) ja nyt vihdoin ajattelin jakaa aivoituksiani teille ja kysellä hieman muidenkin mielipiteitä. Mä lupasin itselleni jo tunkkaisen pimeinä talvipäivinä kun väkisin vääntämällä koitin keskellä pimeyttä vääntää kuvia mun surkukamerallani, että mä ostan uuden heinäkuun megapalkasta. Ja hei, sehän napsahtaa tilille huomenna!

Mun kosteissa päiväunissa on aika tiiviisti pyörinyt Canon Eos 450D. Niihin märkiin uniin ei auta yhtään se, että mun pikkusiskon äiskällä on kyseinen kamera ja mä aina välillä salaa pääsen hieman hiplailemaan sitä, ja todistamaan sen täydellisen ihanaa kuvanlaatua!
canon

Siispä päätin kysyä teiltä mielipiteitänne kyseisestä kamerasta, ja ehkäpä jopa potentiaalista haastajaa sille. Siis, antakaa näppäintenne laulaa hetken aikaa, ja auttakaa avutonta mahdottomalta tuntuvassa tehtävässä.

Kaikki kommentoivat ansaitsevat mainetta ja kunniaa.

Nyt nukkumaan (taas, oon tylsä..) pusi!