crybaby!

Mua niin naurattaa nää otokset! Kuvien ottohetkellä ensin oli ihan pilvistä ja synkkää, sit kurkkas taas aurinko ja J ei tajunnut omaa varjoaan (niin ja hän ei ole kalju, vaan lippis saa aikaan ton munapää-efektin :-D)ja mulla on kauhee krapula ja voi kamala :-D Mut koittakaa kestää, jooko?
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuvissa tosiaan eilisen asu, jossa lähinnä laahauduin kauppaan ja vuokraamaan Harry potter kolmosta…..J päätti alkaa sivistämään mua ja pakottaa mut katsomaan sen kanssa niitä, puuuuh! Tosin eilinen leffa oli oikeeastaan jopa aika hyvä, kun keskityin suurimman osan ajasta joko kuolaamaan Robert Pattinsonia, tai vastavuoroisesti itkemään vuolaasti kun hänen roolihahmonsa lopulta kuoli, hmmmmmmn….

Itkupilli kuittaa ja menee nukkumaan, pusi!