The newest thing in my closet

Enkös mä lupaillutkin esitellä vähän jotain uutuuksia mitä oon kaappeihini taas hamstraillut? Enkös mä käskenyt muistuttaa maailman huonomuistisinta ja muutenkin tohelointa ihmista? No kukaan ei muistuttanut, mutta arvatkaa mitä: mä muistin silti!

Kaikki yksilöt ovat päässeet käyttöön taannoisena päättäriviikonloppuna erinäisissä valmistujaisissa, mutta kun olen niin pirun kettu, niin eihän mulla ole kuvia yhdestäkään asukokonaisuudesta.

Kävin tuossa muutama viikko sitten koluamassa siskon vaatekaappia, ja huomasin nämä nököttämässä laatikossa makkarin lattialla. Kateellisien kiljahduksieni jälkeen sain kuulla että ne ovat lähdössä palautukseen, koska olivat liian suuret. Pieni varovainen sovitus, kurkkaus hintalappuun ja päätin että nämä eivät kyllä lähde muualle kuin minun kenkähyllylleni. Päkiäpohjallisten kanssa jaksoin pitää näitä jopa kahtena päivänä putkeen, että ei mikään kovin huono ostos ;-)
Kuva 1067
Mekon (tai toppi tämä kai on, otin L:n niin peittää tälläisen pätkän pyllynkin ;-)) ostin jo aikoinaan mökkireissun yhteydessä olleelta shoppauskierrokselta, Myllyn H&M:stä. Kuolailin rekeissä roikkuvia H&M:n yhteistyökumppanin hepeniä, kurkkasin lompakkooni ja masennuin. Tämä toimi hyvänä lohduttajana, kun se sattui henkimään samanlaista tyyliä. Nyt asiaa katsoen tykkään tästä noin tuhat kertaa enemmän kuin niistä Matthew Williamsonin hepeneistä. Tää on just sopivan villi ja samalla sopivan arkinenkin.
Kuva 1050

Ja sitten syy, minkä takia tilasin Cosmopolitanin! (joka muuten on mun mielestä täysin turha lehti) Taisi olla joku 6 kuukauden lehdet parillakympillä ja tilaajalahjaksi 40 euron Ivana Helsingin pussukka….totta helvetissä tilaan, varsinkin kun tuo pussukka sattuu olemaan vielä noin söpökin. Mä en ole ihan vielä päässyt selviyteen onko toi laukku vai meikkipussi, on juuri sen kokoinen että voisi toisaalta olla kumpaakin. Taidan käyttää kuitenkin laukkuna :-)
Kuva 1057

Mitä piditte uutuuksista? :-)

Nyt menene suihkuun ja miettimään josko saisin tämän päiväisen lenkin ja pyykinpesun lisäksi jotain muutakin aikaiseksi. Postausta saattaa tipahdella vielä illemmallakin, jos oikein innostun. Nyt moikka ja pusi :-)