neiti helvetin huonotuurinen täällä moikka…

…tahtoo pyytää anteeksi hiljaisuudestaan! Aika on mennyt ihan siivilällä. Perjantain ja lauantain vietin juhlien sekä kavereiden että J valmistujaisia. Sunnuntaina mentiin kieppumaan särkänniemeen (mikä on erittäin hengenvaarallinen idea krapulassa…) ja maanantain olin töissä. Tänänen on mennyt sairastaen, oksennellen, aivastellen ja yskien. Flunssa tuli hommattua sunnuntaiselta huvipuistoretkeltä (niiiiin minun tapaistani vilustua kun mittarin lukemat näyttää +30 astetta) ja oksennuskramppailun syyksi olettaisin auringonpistoksen, jonka luultavasti sain maanantaina töistä. Eipä auttanut mitään lippis ja veden litkiminen kun joutuu tekemään yhdeksän tuntia töitä paahtavassa auringossa :-)
Bananiin, jaffan ja kummitädin leipomien sämpylöiden voimalla täällä siis kirjoitellaan, olo on onneksi senverta hyvä, että huomiseksi pääsen (onneksi) töihin.
Image and video hosting by TinyPic
Piti vain tulla ilmoittelemaan että olen suurinpiirtein hengissä kuitenkin vaikka viimeilmoittelusta on melkein viikko. Palailen noihin muihin tekemisiini, kun saan kuvia siirrettyä ja sen verta aikaa, että ehdin niihin kunnolla paneutua.

Nyt nukkumaan, pusi pusi kaikille!

photo: the cobrasnake