midsummer ’09

Varoitus: sisältä väsyneen, rääväsuisen nuoren naisen lievästi (köh köh) rönsyilevän tekstin lisäksi noin kolmas osan niistä miljoonasta turhasta kuvasta, jotka mä kameralla juhannushiprakoissani tallensin.

Mun mielestä on kaikkien maailman sääntöjen vastaista, että mä olen kolmenpäivän miniloman jälkeen lähinnä superväsynyt, kuin levännyt ja piristynyt. Me siis tosiaan lähdettiin matkaan perjantai aamuna kello 07.00 (herätyskello soi 05.00 = kuolema….) ja hädin tuskin ahdettuamme itsemme lisäksi kamppeet autoon ajeltiin muutama tunti huudattaen Lily Allenia ja pmmp:tä venesatamaa kohti.
22.6 190
Satamassa ihmeteltiin, että mitenkäs hitossa J:n auto nieli noin paljon tavaraa? Tai että miten ihmeessä me saadaan noi kaikki mahtumaan veneeseen? (Itsemme lisäksi ja olematta puoliksi hukuksissa)
Kyllä me sinne sitten mahduttiin, mutta kaikeksi onneksemme 500 metriä ennen laituria taivas repesi ja me saatiin mukava kylpy. Myös noi Lidlin paperipussit ihastuivat rankkasateeseen ja päättivät lävitä ympäri laituria, pus.

No, ekana iltana lähinnä värjöteltiin takan lämmössä, grillaitiin ja saunottiin. Aamulla (lyhyiden) yöunien jälkeen oltiinkin aika ihmeissään kun aurinko paistokin täydeltä terältä. Öö, onko tää vitsi? Missä mun aurinkorasva on? Enkö mä tosiaan ottanut arskoja mukaan? Enkä bikineitä?
Mä siis tosiaan yltiöpositiivisena ihmisenä oletin ja omaksuin sellaisen asia, että koko juhannus on yhtä kaatosadetta. Ja sitten se sade olikin kadonnut kuin pieru saharaan, ja mun laukku on täynnä toinen toistaan pörröisempiä lämpösukkia. Great!

No ne lämpösukat sai sitten kyllä kyytiä ja me nautittiin (krapula)aamupala J:n kanssa terassin rappusilla, ja hämmästeltiin miten ihana keli olikaan tullut!
22.6 29222.6 29422.6 02222.6 019
22.6 01122.6 01822.6 00622.6 003
Auringon jatkaessa paahtavaa möllötystään pilvettömällä taivaalla mä aloin hieman ottamaan aurinkoa (saunamökin katolla, haha) lueskelin uusinta Trendiä ja ihailin mun ihanaa uutta kynsilakkaa, tollasta tosi hillittyä neonpinkkiä ;-)
22.6 03422.6 12022.6 037
Samalla muut meni veneilemään. Mua ei kiinnostanut, mä siis osallistuin tähän ilotteluun lähinnä ottamalla kuvia (sieltä saunan katolta) ja luomalla murhaavia katseita kun J:n kaasujalkaa hieman vipatti.
22.6 055
Itsemme grillaamisen lisäksi me myös käristeltiin grillissä jos jonkin näköistä herkkua. Kaikki ne keiden mielestä juhannukseen ei kuulu hyvä ruoka + juoma, niin voi selata nää tulevat about sata ruoka kuvaa ohi….NYT!
22.6 27522.6 27822.6 13222.6 17422.6 11722.6 020

Niin ja sitten tottakai kuva niiden ruokien syöjästä uudessa hellemekossaan. Tää oli kätevästi ainut mun hiemankaan kesäisempi vaate, joten sain hyvällä omalla tunnolla pitää tätä useamman päivän putkeen ;-)
22.6 16822.6 166
Mekko-Seppälä, noin 17 euroa

Hihii, ei mulla muuta, oli ihana juhannus, kivojen ihmisten kanssa ja maailman parhaassa säässä!
Miten teidän juhannus meni?

ps. olen ostellut mjuutamia uusia ihanuuksia, niistä lisää huomenna :-)