Kai tiedät hyvin mihin, tälläinen johtaakaan?

Arvatkaapa mitä mä olen tehnyt, kun ei ole ollut mitään postausideoita tai muutenkaan aikaa pyllähtää tietokoneen viehkeän kirkkaan valon loisteeseen? No ollut töissä, jaaaa ollut töissä….niin ja ollut töissä! Sen ohella olen kiihkeästi suunnitellut huomen aamulla starttaavaa matkaa, tekemällä muun muassa naurettavaan tapaani suureellisia (ja erilaisilla fonteilla ja piirrustuksilla höystettyjä) kauppalistojani sekä koluamalla kauppoja halpojen evästen toivossa! Juhannukseksi oli myös saatava jonkun näköinen uusi mekko, tosin Forssan tarjontaan tyytyen juoksin pää kolmantena jalkana töiden jälkeen Seppälään, ja pyytelin anteeksi ollessani maailman kusipäisin asiakas. (Olin paikalla ainakin sulkemisaikaan asti, ellen vähän ylikin…) Ostin kasan ihania pikkuhousuja, kirkuvan neonpinkin kynsilakan ja kukkamekon, joka on helmasta mulle aavistuksen liian pitkä. Se pääsee muokkaukseen juhannusreissailun jälkeen.
Image and video hosting by TinyPic
Ja reissuhan kohdistuu jälleen saaristoon, jee! Tosin tällä kertaa ei mennä samalle mökille. Viime kertainen lomakohde oli J:n suvun puolelta, tällä kertaa turvauduttiin mun sukulaisiin ja raahataan mukaan muutama ystäväkin. Ja paljon ruokaa, ja juomaa, ja viihdettä ja minut tuntien hervoton kasa vaatteita, vaikka tosiasiassa käytättyä tulee korkeintaan kahta vaatekappaletta. Voin paljastaa että pakkasin mm. Farkkuliivin (oi miksi?), kolmet legginssit (jahas, yhdet joka päivälle vai?) ja noin kahdeksan erilaista toppia. Tiedän, meidän moottorivene uppoaa ennen kuin saari on edes näkyvissä. Aurinkorasvaa en tosin ottanut mukaan, en jaksa olla yltiöpositiivinen ja odottaa taivaalta tippuvan aurinkoja vesipisaroiden sijaan. Onneksi on keksitty Yatzy ja hyvää musiikkia.

Yhtä sellaista, hyvää musiikkia kuunnellessa, siirryn vihdoin nukkumaan. Herätys on huomenna kello viisi, joten ei tässä ehdi kauaa nokka tuhista ennen lähtöä.
kauniita unia, pusi!

Mitä te teette huomenna? olenko ainut ketä pakenee mökin rauhaan?