I wanna tike a ride on your disco stick

Voin kertoa, että huvipuistoon lähteminen kymmenen pisteen kanuunassa ei ole niitä järkevimmästä päästä olevia keksintöjä. Varsinkaan kun lämpömittarin lukemat ovat itsessään jo niin huikeat, että ilman edellisen illan siemailua paha olo olisi muutenkin ihan järkyttävän kamala. No mepäs kuitenkin lähdettiin, ja voin sanoa, että vaikka oli kivaa, niin päälimmäisenä mielessä pyöri kuitenkin se, minne menen oksentamaan niiden kieputtimien jälkeen.

Selvisin mä kuitenkin kotia asti, toin mukana vain kivan rusketuksen ja söpön kesäflunssan.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

BYää, puhki kävelin noi mustat seppälän ballerinat tolla reissulla. Komea reikä varpaiden kohdalla kuukauden (liiankin) ahkeran käytön jälkeen. Taas siis metsästämäään uusia mustia kivoja ballerinoja….

Nyt alan syömään ja katselemaan telsua ja huomenna taas töihin, blaaa, kesä on tylsä!

pusi pusi (muistuttakaa et esittelen mun uusia ihania kenkiä, ja yhtä Ivana Helsingin ihanuutta)