I am so pissed off right now

Eilisen työpäivän jälkeen tapahtunut pikainen laittautuminen tuntui superluksukselta potenssiin kymmenen, kun oli viikon kärvistellyt töissä ilman meikkiä ja työvaatteissa. Vaatteet tuntuivat ihanilta, suorastaan sellaiselta supersuitilta, tiedättekö, millainen jokaisella menestyvällä liikenaisella täytyy olla. Hiukset asettuivat föönauksen jälkeen kerrankin juuri niinkuin halusin ja meikki onnistui upeasti, iholle, joka on saanut lepuutella ja hengitellä viikon ilman pakkelikerrosta. Ja sitten nämä kuvat…..

No myönnän kyllä että ehkä on vikaa aikataulussakin (kuvat otettu viidessä sekunnissa ennen bussiin istumista) ja mallissa todellakin, mutta mä olen silti aivan lopen kyllästynyt näihin kuviin, mitä mun kamera tuottaa. Ne on suoraansanottuna ihan paskoja. Mä lupasin itselleni jo viime syksynä, että kesällä kun mulla on rahaa, mä ostan itselleni järkkärin. Seuraavaa kunnon tiliä siis odotellessa, saatte tyytyä näihin sottukasoihin, buhuu!
Kuva 782Kuva 783Kuva 778
Päällä mulla siis oli
Kauluspaitamekko-H&M (siskolta lainassa)
huivi-Vero moda
laukku-Friic&Company

Nyt menen moikkaamaan mun pikkusiskoa, jota en ole taas ehtinyt näkemään ainakaan kahteen vikkoon, heippa ja kivaa, hieman aurinkoisempaa sunnuntaita kaikille<3 pusi.