How to spend a day off?

Muistako joku kuinka joskus about noin tuhat vuotta sitten lupasin toteuttaa sellaisen päivä piukun seurassa-postauksen? No mäpäs muistan, ja kerrankin kun heiluin kamera käden jatkeena melkein koko päivän, oli mulla mahdollisuus sellainen tehdä. (oon noin kymmenenä eri aamuna päättänyt et tänään teen sen, ja sit noin ekan kahden tunnin aikana unohtanut koko jutun…)

06:00
Mun puhelimen herätyskello soi, että J heräisi töihin. Kiroon peiton alla jotain vapaapäivästäni ja jatkan unia.

10.30
Peittomöykyn alla jälleen havaittavissa elonmerkkeja. Vessahädän pakottamana nousen sängystä ja päästän Jamin samalla viereeni köllimään. Herra hellyydenkipeä päättää etten enää nukukkaan ja tyydyn kohtalooni rapsuttajana.
Kuva 1020Kuva 1025Kuva 1028

11.00
Päätän alkaa hieman siivoamaan. (viime kerrasta noin kuukausi…vai kaksi?) Jami seuraa sängyltä ja kiusaa piilottelemalla sukkia peiton alle.
Kuva 1048
Mä tarvisin tähän vielä sellaisen jatko-osion: Veeeeeeeery Full!
Lataan pyykkikoneen täyteen ja lähden postilaatikon kautta lenkittämään Jamia.

12.00
Valmistan herkkuaamupalaa ja luen postiluukusta löytynyttä keskiviikon pelastajaa: Aku Ankkaa.
Kuva 1090Kuva 1098Kuva 1095
Jamin mielestä silläkin olisi oikeus herkkuaamupalaan, mun mielestä ööö….ei!
Kuva 1094
Rouskuteltuani ainakin puolet vesimelonikasasta ja todettuani että olen ostanut pirun pahaa viiliä jatkan pyykkien pesemistä ja lueskelen lemppariblogit läpi.

14.00
M tulee meille ja lähdetään tunnin lenkille Jamin kanssa.

15.00
Kiroan eilisellä jumpalla kipeytynyttäni selkääni, ja M:ä joka siitä huolimatta sai mut houkuteltua lenkille. Menen pötköttelemään Jami kainalossa sängylle ja teen tänään aiemmin päivällä ilmestyneen postauksen. (Tässä vaiheessa unohdin hetkeksi ottaa kuvia, niin minua :-D)

17.00
Menen suihkuun ja jatkan jälleen tuskaisesti siivoamista. J:n tultua ja käytyä mun puolesta kaupassa teen meille vähän wokkia ja riisiä ruuaksi.
Kuva 1099
Kuva 1112

18.00
Jatkan jälleen siivoilua, alan pukemaan ja pakkailemaan ja kiusaan J:tä. Piiiitkän kiukuttelun jälkeen huone alkaa näyttämään siedettävältä (eli lattia alkaa näkymään) ja alan pakkaamaan.
Välillä saatan kuitenkin ihan vähän eksyä aiheesta ja ottaa mm. näin turhia kuvia….
Kuva 1117

Nakitan J:n ottamaan mun asusta kuvia, vedoten siihen, että se ei auttanut mua siivoamaan, oon vanhakettu ;-)
Kuva 1121Kuva 1125Kuva 1169
Kuva 1148Kuva 1165

Takki-siskon iiiikivanha
hame ja pikkulaukku-2ndhand
isompi laukku-Friis&Co
piilottelin vähän noiden arskojen takana, kun en jaksanut meikata, ovela :-D

Kuvailun jälkeen mennään kauppaan. Mä saan ananasta, banaania ja deodoranttia ja J suklaata, energiajuomaa ja Aku Ankka-pokkarin :-D

20.30
Tullaan J:lle ja Herra alkaa katsomaan Simpsoneita ja minä puolestani datailemaan ja tekemään tätä postausta :-)

22.20
J on tuhissut jo tunnin peiton alla, ja mä olen juuuuri saanut postauksen valmiiksi. Enää piilarit pois päästä ja hyppään peiton alle nukkumaan. Hyvää yötä ja pusi<3 ps. vink vink, alempana myös tänään ilmestynyt postaus!