sailor vs. cowgirl

Olenko ainut, joka keväisin selaillessaan muotilehtiä havahtuu siihen, että kuvat tuntuvat kiusallisen tutuilta? Olenko ainut, joka vuosi toisensa jälkeen huokailee henkäyksen ohuille mekoille yhdistettynä ronskeihin buutseihin? Varmaan jokainen on huomannut että ainakin kaksi trendiä palaavat joka kesä, mukautuen aina sen hetkisiin villitykdiin. Trendit ovat huolettoman kepeä cowboy tyyli, joka leikittelee tyttömäisillä hörhelöillä ja kulutetulla nahalla, sekä merimiestyyli, jonka tasaraidat ja ihanan huoliteltu ulkonäkö selkeine väreineen ja kultakoruineen on klassisuutta parhaimmillaan. Tänään päätin kasata polyvoren avulla muutaman kollaasin, josta voisin hieman insipoitua käyttämään kesän uusvanhoja trendejä yhä uudelleen! :-)
cowwwboyy
Resuiset boyfriend shortsit, röyhelöinen toppi ja sen päälle hapsullinen mokkaliivi. Ranteeseen kasa nyörejä ja jalkaan mukavat bootsit. Hattu päähän ja sopivan ronski nahkalaukku olalle keikkumaan! Onko oikeasti parempaa kesätyyliä? EI!
sailor
Sievästi sivuilta napitetut sortsit, tasaraitaa topin muodossa, asiallinen, mutta kuitenkin niin rento jakku. Kasa kultakoruja, upea laukku, tyylikkäät arskat ja kaiken kruunuksi huikeat korot!

No, iskeekö tyylit, jotka tuntuvat eläneen jo ikuisuuden, mutta palaavat yhä uudelleen kevän tullen? Mulle ainakin, varsinkin tuo hieman asenteellisempi lehmityttötyyli ;-)

Nyt lukemaan kokeisiin, pusi pusi<3