on my life, on my head, don’t wanna think about it

Ehdin kiireiltäni käväsemään eilen nopsaan kirpparilla ennen koulun alkua (ah, rakastan mun tiistain kahdentoista aamua :-)) ja tein mun vähäisillä penneilläni pari huippulöytöä. Olen ihan kamalan kauan yrittänyt löytää itselleni mieleistäni vyötäröllä pidettävää niittivyötä. Gina Tricotin yksilö on aikas täydellinen, mutta aina kun olen siihen kaupassa törmännyt, se on ollut joko väärä väri tai koko! Nyt sitten löysin lähes täydellisen kirpparilta, tosin sen niitit on ihan säälittävän pieniä, mutta se saa nyt kelvata kunnes löydän paremman :-)
Vyön lisäksi ostin myös tuon kuvassa olevan Onlyn ihan uuden sähkönsinisen tunikan, joka pussittuu ton uuden vyön kanssa just kivasti.

13.5 07713.5 08113.5 07813.5 07913.5 08013.5 082

Kuvat on otettu tänään illalla, (töiden jälkeen, siksi oon noin söpö) mutta ne esittelevät sitten samalla huomisen päivänasun, ovelaaaaa…;-)

Elikkä tänään nopealla kauppareissulla ennen J:lle menoa ja huomenna sitten koulussa päällä seuraavaa:
tunika-only,2ndhand
vyö-2ndhand
kengät-Vagabond (joku pyysi näistä tarkempaa kuvaa, mutta en mä nyt tiedä onko tää tarpeeksi hyvä? :-)

Nyt nukkumaan, pusi<3