mekkomanifesti

Mä olen pitkään syvästi inhonnut ja vihannut Seppälän vaatteita. Mä en vaan pysty kuvittelemaan ketä itseään kunnioittava nainen haluaa itselleen kirkkaan turkoosin t-paidan, missä on söpö pikku possu, joka sanoo: oink oink? Tai mitään muutakaan sitä käsittämättömän kamalaa tavaraa, mitä Seppälä tarjoili joskus muutama vuosi sitten. Mä voin onneksi ihan puhtaalla omalla tunnolla sanoa, että mun vaatekaapista ei löydy yhtäkään Seppälän vaatetta, jossa olisi kissa varusteltuna jollain pikku tuhmalla tekstillä, ja eikä mulla myöskään ole pikkuhousuja, joissa on haisunäädän kuva. Mieti nyt, sun alushousuissa on haisunäätä…..

No kuitenkin, täytyy siis sanoa, että mun mielestä Seppälä on petrannut vaatteissaan, sekä myös imagossaan kertaa tuhat. Mä nykyään jopa ostan sieltä vaatteita! Eikä niissä vaatteissa ole enää mitään kamalia teinisutjautuksia. Ne on oikeesti ihan hirmu hienoja. Ne on tehty usein hintaansa nähden hyvästä materiaalista, ja niissä on vartaloa imarteleva leikkaus. Ihan oikeasti, vaikka ne Ginan kaikki kivat lörttötopi on kauhea ihania, niin kyllä niiden leikkaukset on ihan päin pylleröä!
mekkomanifesti
Mua vähän kutkuttais noi kaks vasemmanpuoleisinta mekkoa, jotka tuolla vaalealla tytöllä on yllään….Tumma nainenhan on sitten itse suunnittelija

Jos joku muu ei ole siis huomannut, että Seppälän vaatteet alkaa oikeasti miellyttään vähän jo vaativampaakin silmää, niin ajattelin vain kertoa. Mua viehättää tällä hetkellä ihan moitteettoman paljon Seppälän tän hetkinen kampanja. Seppälän uusi suunnittelija Katja Tuhkasaari on suunnitellut malliston ihania kesämekkoja. Malliston sanoma on yksinkertainen: pakkaa housusi vaatekaappiin ja ole nainen! Mekkomalliston ohella mainostetaan myös toista Seppälän kuumaa uutuutta. Se on nimittäin ottanut myydäkseen suomalaisen meikkisarjan nimeltään: MSCHIC by seppälä! Musta tääkin on ihan älyttömän siistiä.
header
Olenko mä (muka) ainut, joka on ihastunut Seppälän uuteen mallistoon?